SMART | Online

Træn når du kan, hvor du kan

Fleksibel træning – når du har tid og lyst

Som medlem af SMART online har du ubegrænset adgang til alle træningsvideoer, live-træninger og træningsartikler.

Træningssessionerne varer 20-40 minutter, nogle med redskaber, andre ikke. Fremfor alt er det træning, du kan lave hvor som helst, når som helst.

Øvelserne niveau-inddeles undervejs, så alle kan træne med – uanset form, kondition og om du har fysiske udfordringer. 

Med online træning vil du opleve, at træning ikke behøves at være så kompliceret – at du ikke behøver at tage hjemmefra og at du kan få en særdeles effektiv træning lavet på blot 20 minutter. 

For 40 kr kan du prøve et træningsprogram. 

 

Træningsapp
Træningsapp

“Smart træning er for alle, også selvom man har en skavank. For Maja tilrettelægger øvelserne, så det passer alle. Jeg har gigt i ryggen og efter jeg er begyndt med SMART træning har jeg fået mere stabilitet i ryggen og næsten igen smerter, da Maja også kan hjælpe og vejlede omkring kosten. Man behøver ikke møde op til fællestræning for man kan gøre det hjemme på ens terrasse, have og sågar i ens stue. Uanset hvor det er, så giver det sved på panden og Maja skal nok få dig igennem med hendes dejlige væsen og med ord som; “kom så piger, I kan godt!” Hun er en stor hjælp for mig og min træning – det gør at jeg får trænet, selv på de dårlige dage hvor motivationen ikke lige er der.”

Jette Petersen

Har du spørgsmål?
ring på 60 17 37 01