Optimeret personlig træning til dig med en hjertesygdom

Cardiopuls tilbyder test og forløb, som er tilpasset dig

Cardiopuls tilbyder et specialiseret forløb til dig, der lever med en hjertesygdom eller som er i risiko
for at udvikle en livsstilsrelateret sygdom.

At leve med en hjertesygdom kan påvirke mange forskellige aspekter i livet. Mange kan opleve, at energien og overskuddet ikke længere er tilstede som tidligere.

Nogle sænker tempoet, har behov for mere hvile og begynder at begrænse sin sociale aktivitet på grund af træthed eller ubehag. Nogle har komplikationer eller bivirkninger til behandlingen, som kan begrænse funktionsniveauet.

Nogle kan opleve angst i forbindelse med aktivitet, og pårørende kan være bekymret for forværring eller tilbagefald.

Spørgsmål såsom; kan hjertet tage skade eller hvor meget og hvor hårdt må jeg presse hjertet, kan begrænse aktivitetsniveauet og påvirke livsglæden.

Større indsigt
og bedre sparring

Udover træning kan der være mange andre ting, du skal forholde dig til. For eksempel spørgsmål om medicin, sygehuskontroller, kostændringer, opstart på job eller dårlig nattesøvn kan påvirke hverdagen. Det kan være svært at skulle forholde sig til det hele på en gang.

Cardiopuls kan give dig en større indsigt i din sygdom og kan være din sparringspartner på vejen mod en hverdag med overskud.

Cardiopuls hjælper dig med

Cardiopuls tilbyder test og forløb, som er tilpasset dig og dit liv. Dit forløb kunne se sådan ud:

Test af dit hjerte

Du kan få testet dit kredsløb og dit hjerte. Cardiopuls tilbyder dig en grundig analyse af hvordan din krop reagere på fysisk arbejde. Dette er et vigtigt redskab til at kunne tilpasse din træning til din sygdom.

Få specialiseret genoptræning af dit hjerte

Maja Kristensen har 8 års erfaring med behandling og træning af hjertepatienter og er fortsat aktiv indenfor hjerterehabiliterings-forløb i RegionMidt.

Få et uforpligtende tilbud
ring på 60 17 37 01