SMART | Træning

En træningsplatform med fællesskab, sjov og anderledes træning. For hele kroppen når det passer dig.

SMART Online

Træning hvor du kan – når du kan

Træning der er fleksibel, overskueligt og effektivt.  Med SMART online kan du træne når det passer dig. Du skal ikke bruge tid på transport eller tilpasse din tid i forhold holdtræninger. Du kan træne hjemmefra, fra ex hotelværelset eller ude på terrassen.  
Det kræver ikke nødvendigvis træningsudstyr og de fleste træningspas varer mellem 20-30 minutter, så du ikke behøver afsætte meget af din dag til træning.

SMART online er for alle – øvelser niveauinddeles, så alle kan være med. 

 

 

 

Træning Vejle
Træning for hele familien

Jeg kan i den grad anbefale SMART udeholdstræning. Der er intet mere livsbekræftende i at træne udendørs i den friske luft med livsglade kvinder og med en dedikeret og engageret træner som Maja. Man er glad i låget efter hver eneste træning. Træningen er skidesjov og varierende, og så kan jeg i den grad mærke, hvordan jeg har fået styrken tilbage i min krop. Det er en helt fantastisk følelse. Desuden oplever man et skønt sammenhold ved træningerne.
Her vil du opleve alle slags kvindetyper – unge og gamle og i god eller i mindre god form. Alle kan være med på deres eget niveau og vi presser os selv til hver eneste træning. Jeg er ALTID kommet gladere og med mere energi hjem fra en træning.

Louise Frederiksen

SMART 10 uger

SMART | Udetræning er for alle.

Vi mødes i Bredballe og omegn og træner under den åbne himmel.

Det kræver ingen redskaber og alle kan være med. Alt det kræver er at du møder op og er med.

Øvelser justeres til dig og din form – det skal være sjov, effektivt og givende på alle fronter, når du kommer til træning.

Nyt hold starter til januar

Holdtræningerne ligger mandage og torsdage kl 19:30-20:30
Første træning er mandag d. 3. januar og sidste træning er torsdag d. 18 marts. Vi træner IKKE i vinterferien.

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Kom med i et online træningsunivers hvor du kan træne lige hvor – og når det passer dig.

 

Læs mere

For dig der ønsker et træningsfællesskab og træning for hele kroppen.
Uden kompleksitet og udstyr

 

Læs mere

For dig der også ønsker et mere personligt forløb og løbende sparring til din træning. Her får det hele pakken.

 

Læs mere

Få det bedste ud af din træning

Smart handler om, at træning skal VÆRE smart – for dig. Det skal være nemt og tilgængelig og det skal kunne tilpasses dig og dine behov.

Som oftest når man træner, foregår det på mavefornemmelse og lyst.

Men det er giver ikke altid de ønskede resultater og fremdriften står ikke mål med forventningerne.

Hos Cardiopuls har du også adgang til klinikkens øvrige muligheder for professionel sparring og vejledning til din træning.

Når vi måler på iltoptag og forbrænding i forskellige zoner, ser vi et præcist billede af, hvor din træning skal ligge, for at nå de ønskede mål. Ofte er det indenfor få pulsslag der kan give en kæmpe forskel.

Hos Cardiopuls har vi det bedste og mest retvisende udstyr til konditionstest, som dermed giver optimale forudsætninger for at ramme præcist.

Netop derfor bruger en række af landets top-triatleter og elitesportsfolk Cardiopuls, for at optimere deres træning.

For mig skal SMART træning være nemt tilgængeligt og for alle. SMART handler om at skabe et rum til træning – uanset tid, hverdag eller hvilken form du er i.

Jeg vil gerne vise dig, at træning ikke behøver at blive besværligt eller kompliceret. Træning skal være ligetil – det skal kunne gøres lige der, hvor du har mulighed for det.

Træning kan så meget mere….. det kan skabe glæde, energi og fællesskab. Og det på trods af COVID19, restriktioner og social afsavn.

Jeg håber, du vil være en del af SMART.

Maja Kristensen

Ejer af Cardiopuls

Har du spørgsmål?
ring på 60 17 37 01

Cardiopuls er

Jeg vil gerne være din sparringspartner og hjælpe dig til en større forståelse for, hvordan træning kan optimeres og tilrettelægges, så du opnår lige netop, det du har brug for.

Samarbejdspartnere