SMART | Udehold

Et træningsfælleskab hvor det handler om at have det sjovt og skabe god energi imens vi træner

Udetræning året rundt

Træning udenfor i det fri kan noget helt særligt  – året rundt.

Udehold kræver blot at du møder op og har et træningsunderlag med. Øvelser og program justeres efter deltagerne og de omgivelser vi træner i. 

Alt kan ske – både leg, udfordringer, vind og vejr – alt kan afgøre hvordan træningen opbygges. Én ting er sikkert – det er sjovt, det er effektivt og du fortryder aldrig den træning, du får gjort.

Det skal opleves – og har du lyst til at komme til en prøvetræning i det fri, så tilmeld dig via nedenstående link.

 

Træning for hele familien

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

SMART – exclusive

Næste hold d.13.8 kl 8:30

Exclusive står for lille, lukket og særligt planlagt trænings tilbud. Her kommer du godt igang efter ferien.

Vi træner på et lille lukket hold. Max 10 deltagere, efter først til mølle princippet.

4 lørdage mødes vi og træner sammen. (d. 13.8, d. 20.8, d. 27.8 og d. 3.9) Vi har fokus på god træningsteknik, brug af redskaber og helkropstræning. Vi bruger naturens – og omgivelsernes rammer til at bygge en sjov, varierende og effektiv træning op.

På disse små hold anbefaler jeg at du ikke har behandlingskrævende skader i fx knæ, skulder eller ryg. Jeg kan tilpasse træningen forskellige niveauer i forhold til styrke, kondition mm – men har du skader som kræver behandling, er denne træningsform for hård.

Ukompliceret og effektiv træning

Med Maja som træner bliver træningen bare lige det sjovere. At træningen så kan være både inde og ude er kun et plus – der er max fleksibilitet og altid masser af sjov og god træning!

Kate Zeberg-Clausen

Har du spørgsmål?
ring på 60 17 37 01

Cardiopuls er

Jeg vil gerne være din sparringspartner og hjælpe dig til en større forståelse for, hvordan træning kan optimeres og tilrettelægges, så du opnår lige netop, det du har brug for.

Samarbejdspartnere