SMART | Keep it moving

Træn når du kan, hvor du kan

Hold dig aktiv – også i din ferie

Keep it moving i sommerferien.

I ugerne 28-29-30-31 har du træne sammen med mig. Hver uge udkomme 2 nye træningsvideoer, som du kan træne hvor som helst. Træning der ikke kræver adgang til et fitnesscenter, ikke kræver særligt træningstøj eller – udstyr. Du kan træne lige som du er – sammen med familie, i sommerhuset, på terrrassen eller ved poolen. Det kræver kun at du har lyst til lidt bevægelse og holde fast i dine gode, aktive vaner henover din ferie.

Træningsvideoerne er imellem 20-25 minutter – og kan nemt lægges ind i din ellers så hyggelige feriedag.

Udover træning giver jeg dig gode, nemme tips og opskrifter til at holde fast i de gode madvaner.

Altsammen foregår i facebook-gruppen “keep it moving – sommer”. Her er der fællesskab, energi og støtte til at holde sig aktiv og sund

Alt med måde – også i din ferie.

PRIS: 350 kr

 

 

Træningsapp
Træningsapp

“Smart træning er for alle, også selvom man har en skavank. For Maja tilrettelægger øvelserne, så det passer alle. Jeg har gigt i ryggen og efter jeg er begyndt med SMART træning har jeg fået mere stabilitet i ryggen og næsten igen smerter, da Maja også kan hjælpe og vejlede omkring kosten. Man behøver ikke møde op til fællestræning for man kan gøre det hjemme på ens terrasse, have og sågar i ens stue. Uanset hvor det er, så giver det sved på panden og Maja skal nok få dig igennem med hendes dejlige væsen og med ord som; “kom så piger, I kan godt!” Hun er en stor hjælp for mig og min træning – det gør at jeg får trænet, selv på de dårlige dage hvor motivationen ikke lige er der.”

Jette Petersen

Har du spørgsmål?
ring på 60 17 37 01